26 July 2019

Безпека іноземців в Україні

post-image

В Україні за останні роки потік гостей з інших країн починає відновлюватися. Це стало відомо завдяки даним, отриманим від Госпогранічной служби України. Причому до нас приїжджають не тільки з сусідніх країн - Угорщини, Польщі, Словаччини. Також у нас були мандрівники з Великобританії, Ізраїлю, США, Німеччини, Італії. Крім цього, країну відвідали люди з Франції, Чехії, Туреччини, Іспанії.

Стаття з міжнародною картою ризиків для іноземців на поточний рік була опублікована в журналі Forbes. Дані надали міжнародні організації, які надають допомогу людям, у яких під час подорожі виникли надзвичайні події. При оцінці приймалися до уваги загальна ситуація в країні, якість медичних послуг, ризики на дорогах, загрози для здоров'я. Якщо говорити про ситуацію в країні, то тут враховувалися мітинги, протести, акції непокори, заворушення, расова нетерпимість, теракти. Україна, згідно з даними дослідження, на сьогоднішній день знаходиться в зоні середнього ризику. На тому ж рівні знаходиться Індія, Росія, Туреччина, Бразилія.

Послуги охорони для іноземців

При плануванні поїздки вкрай важливо правильно оцінити можливі ризики, загальну ситуацію. Щоб поїздка пройшла комфортно, безпечно, рекомендується звернутися в професійну охоронну фірму. Наше охоронне агентство

пропонує соціальний пакет послуг з безпеки. Призначено дана пропозиція для мандрівників, які відвідали нашу країну. Наша фірма працює на ринку України вже досить довго, за роки існування встигла заслужити гарну репутацію. Клієнти залишаються задоволені співпрацею.

Міжнародний кореспондент CNN, Річард Квест, після візиту до Києва розповів, що в Україні нашу компанію можна вважати лідером охорони іноземних гостей. Під час прийняття рішення розглядалися наступні фактори: база клієнтів, склад співробітників, оснащення зв'язком, спецтехнікою, зброєю, наявність дозволів, ліцензій, відгуки.

Через військових дій на сході країни, нестабільну політичну ситуацію, питання особистої безпеки іноземців актуальний.

Люди вирішують скористатися особистою охороною з наступних причин:

  • незнання законодавства, видів шахрайства;
  • можлива втрата особистих речей, документів, загрози для життя, здоров'я;
  • недобросовісні методи боротьби конкурентів;
  • криміногенна обстановка.

Супровід, охорона приїжджих людей планується після вивчення особистих характеристик. Враховується графік дня, стиль життя, маршрут пересування, положення в суспільстві. Послуга надається на невеликої або тривалий період часу, все залежить від запитів клієнта.

Основні обов'язки охорони:

  • організація охорони, супровід;
  • повний контроль ситуації при пересуванні;
  • максимальна захищеність місць зупинок;
  • перевірка осіб, що контактують з клієнтами;
  • усунення інцидентів.

Охорона іноземних гостей являє собою важливе завдання, тому у нас працюють професійні охоронці,

які чітко ознайомлені з можливими ризиками, мають бойовий, спеціальною підготовкою, високими фізичними показниками, медпідготовки, психологічною стійкістю.

Можлива також командна робота, якщо виникає така необхідність. Наприклад, співпраця з підрозділами компанії, службами технічної підтримки, групами швидкого реагування.

Залежно від обставин надається делікатна охорона, коли охоронці в оточенні поводяться непомітно, а може бути демонстративна, жорстка. Це все вирішується за обставинами. Крім цього, може бути багаторівневий захист. Тут, крім постійного знаходження з клієнтами, компанія займається організацією технічної підтримки. Співробітники отримують інформацію про ризики, перешкоди на маршрутах, можливі загрози. Подібний комплекс заходів дає можливість більш професійно, результативно надавати послуги, спрямовані на забезпечення безпеки клієнта. Замовивши послуги в компанії Security Group, людина відчуває себе комфортно.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!