25 January 2019

Як вибрати охоронне агентство?

post-image

Приватні охоронні підприємства (ПОП) надійно захищають вашу власність від крадіжок. Висококваліфіковані фахівці володіють необхідною підготовкою і технічним оснащенням.

В епоху економічних криз і нестабільних фінансових положень справ в країні виникає попит на ринку приватних охоронних послуг.

Чим менш стабільна ситуація тієї чи іншої держави на ринку праці, тим істотніше ризики несуть різні форми власності. Збільшуються розкрадання на виробництвах, крадіжки в приватних домоволодіннях стають повсякденним явищам.

Як же все-таки захистити бізнес і мінімізувати ризики?

Відповідь на це питання дуже проста. В цьому випадку приходять на допомогу співробітники приватного охоронного агентства. Безумовно, це висококваліфіковані фахівці, що володіють усіма необхідними навичками в сфері економічної та майнової безпеки. До речі, подібна діяльність строго ліцензована. Ліцензія видається безпосередньо міністерством внутрішніх справ, а, відповідно, ведеться ретельний нагляд за компаніями, які здійснюють свою діяльність на ринку охоронних послуг. Більш того нагляд за організаціями охоронної спрямованості проводиться як СБУ, так і органами прокуратури.

SecurityGroup - приватне охоронне агентство в Києві

При працевлаштуванні в охоронне агентство Security Group здобувачі проходять строгий професійний відбір. Регулярні медичні комісії та підтвердження дієздатності при влаштуванні в компанію є обов'язковими умовами.

Охоронне агентство регулярно проводить зі своїми працівниками тренінги і спортивні заходи.

У розпорядженні компанії є все необхідне технічне оснащення. Постачання особового складу має на увазі наявність радіозв'язку, спеціального спорядження, транспорту і екіпіровки.

В офісі компанії постійно знаходиться оперативний черговий, повноваження якого дозволяють вживати негайних самостійних рішень при сформованих позаштатних ситуаціях.

Головним професійним критерієм є ліцензія, видана міністерством внутрішніх справ України, яка дозволяє здійснювати діяльність в області безпеки і охорони, так і проводити свої внутрішні приватні розслідування. Крім того компанія проводить постійне контактування з правоохоронними органами.

Бездоганна діяльність на території України дає гарантію продовження терміну ліцензії при виникненні такої необхідності.

Охоронне агентство здатне захистити як фізичних осіб, так і малий, середній бізнес, включаючи іноземних громадян і підприємців. В наявності є автопарк мобільних груп, які здійснюють оперативне прибуття на вказане місце.

Аналітичний центр компанії проводить постійні розробки в області удосконалення планів охорони, пропускних режимів, а також у випадках, що склалися позаштатних ситуацій.

Договори з охоронним агентством - це, перш за все гарантії, які передбачені пунктами про прийняття агентством повної матеріальної та професійної відповідальності.

Рівень і спектр послуг, що надаються дуже високий і може відповідати вимогам будь-якого клієнта.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!