27 September 2019

Охорона полей

post-image

Однією з послуг, що надаються охоронною компанією Security Group, вважається охорона полів, фермерських угідь, садів, сільськогосподарських підприємств. Справа в тому, що аграріям необхідно захищати свій урожай не тільки від природних шкідників, але і від недобросовісних людей. Якраз для таких випадків ми пропонуємо садівникам, фермерам свою допомогу.

Охорона полів, а також інших сільськогосподарських угідь вважається пріоритетним напрямком роботи нашої компанії. Наші співробітники забезпечують охорону:

  • врожаю в період його збирання;
  • технічну, пожежну безпеку;
  • саджанців, насіння при підготовці, а також посіві; при необхідності наші фахівці контролюють витрата добрив, насіння, отрутохімікатів по нормам, зазначеним замовником;
  • контроль роботи елеваторів;
  • перевезених вантажів.

Особливості послуги охорони полів

Для того щоб охороняти поля, ми виділяємо необхідну кількість співробітників з великим досвідом в цій сфері. Ми збираємо групу, яка охороняє поле, суворо контролює всі процеси, що здійснюються на території. Все відбувається позмінно, вахтовим методом охорони.

З нами вам не потрібно буде переживати з приводу того, що ваше майно буде викрадено сторонніми людьми, жителями сусідніх населених пунктів, працівниками. Для результативності в охоронний період співробітники часто проживають безпосередньо на об'єктах, що охороняються, організовуючи пости, спочатку узгоджені керівництвом.

Охорона полів в Україні починається в залежності від поставлених завдань. Перший етап може починатися в період підготовки грунту, а закінчуватися перевезенням врожаю на склад.

Охоронці нашої компанії Security Group доглядають транспорт, речі працівників, якщо такий пункт обговорений у договорі, моніторять ситуацію на об'єкті. Оптимальним вважається розташування співробітників по периметру полів, на виїздах, в'їздах, щоб можна було контролювати автотранспорт. Якщо територія, що охороняється досить велика, ми виділяємо охоронцям службовий транспорт. Це допоможе оперативно переміщатися.

Наша відповідальність при охороні поля

Вирішивши довірити безпеку врожаю нашої компанії, ви можете бути абсолютно спокійними. Ми підписуємо договір, після чого беремо на себе матеріальну відповідальність.

Великий досвід роботи, відповідальність наших фахівців при охороні полів, впровадження різних методів - все це гарантія збереження врожаю. Прийнятна вартість, високоякісні послуги, професіоналізм - все це становить успішну частина нашої роботи. Якщо вас цікавлять подробиці надання послуги з охорони полів, телефонуйте нам, наші консультанти готові завжди відповісти на будь-які питання.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!