13 September 2019

Охорона садів

post-image

У період дозрівання плодів і ягід знаходиться багато охочих скористатися чужою працею. Крадіжки пов'язані з великими фінансовими збитками, особливо, коли мова йде про розкрадання з майданчиків, де ростуть квіти і ягоди для продажу. Бізнесмени, які заробляють на рослинах для квітників і плодах, ризикують залишитися в сезон без прибутку. Щоб уникнути подібних проблем підприємцям слід вдатися до послуг охорони саду.

Переваги охорони садів

Охорона садових ділянок - затребувана послуга через часті крадіжок. Кущі пишних квітів, смачні ягоди, які знаходяться на охороняється території, привертають увагу недоброзичливців і в більшості випадків стають об'єктом розкрадання.

Звернувшись в нашу охоронну фірму Security Group, ми гарантуємо вам:

  • швидке складання плану і організацію охорони саду або садової ділянки;
  • індивідуальний підхід до кожного клієнта;
  • цілодобову охорону вахтовим методом;
  • несення співробітниками охорони повної матеріально відповідальності;
  • миттєве реагування на проникнення злодіїв в дачну ділянку;
  • жорсткий контроль вивозиться врожаю.

Наша охоронна компанія має досвід роботи з об'єктами різного масштабу і призначення. Ми готові надати допомогу садівникам і підприємцям з квітковим або ягідним бізнесом. Наші охоронці забезпечують збереження ягідних і плодових культур на будь-якій стадії - від посіву до збору.

Перш ніж приступити роботі, фахівці нашої охоронної компанії складають план з урахуванням різних факторів - розмірів майданчика, розташування ділянки, кількості рослинності, проходів до саду та ін. Якщо охоронець під час свого чергування зауважує зловмисників, він моментально реагує на їх незаконне проникнення на територію саду . Професійна підготовка співробітників нашої охоронної компанії дозволяє гарантувати високоякісне виконання роботи з охорони садових ділянок.

Скільки коштує охорона саду?

Вартість охорони саду розраховується індивідуально кожного клієнта. Ціна формується, виходячи з таких критеріїв:

  • місцезнаходження саду - відкрита місцевість або дачну ділянку
  • розміру майданчика
  • виду рослин - плоди, ягоди або кущі з квітами.

Для отримання розрахунку вартості зверніться до нашого менеджера по телефону або заповніть заявку на сайті.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!