27 December 2019

Охорона водних об'єктів

post-image

Затребуваним напрямком роботи нашої охоронної компанії є охорона водних об'єктів, які знаходяться в приватній власності. До водних об'єктів відносять кілька категорій, що мають суттєві відмінності. Заходи для організації охоронної діяльності підбираються індивідуально в кожному окремому випадку.

Основні напрямки діяльності в галузі охорони прибережних територій і водних об'єктів

Компанія Security Group надає послуги з охорони наступних категорій:

  • Порти. В даному випадку охороні підлягають не тільки морський або річковий порт, а й територія, яка знаходиться в безпосередній близькості.
  • Водойми. Охороняється ділянка і водні простори, які використовуються в особливих цілях або є власністю органів місцевого самоврядування.
  • Водно-болотна місцевість. В охороні потребують угіддя, які мають цінність економічного або екологічного характеру.
  • Гідроелектростанції. Охороні підлягають різні об'єкти, які знаходяться на підконтрольній території.

Окремою категорією є об'єкти приватної власності на прибережних зонах, транспортні засоби водного типу, спеціально відведені місця для риболовлі.

У нашій компанії працюють професіонали з колосальним досвідом. Перед прийомом на роботу вони проходять ретельний відбір. Ми максимально враховуємо всі вимоги та нюанси, забезпечуємо надійний захист водного об'єкта.

Працівники нашої компанії використовують різні заходи, спрямовані на збереження всіх різновидів об'єктів. Залежно від специфіки території, що охороняється охоронна діяльність складається з наступних заходів:

  • ретельний контроль дотримання законодавства в галузі експлуатації ресурсів водного типу, забезпечення екологічної безпеки;
  • охорона життя людей із застосуванням спеціальних технічних засобів;
  • встановлення контрольно-пропускного режиму;
  • охорона цінностей від крадіжок і руйнування;
  • виключення попадання відходів, які скидаються незаконно, в воду і на прилеглу територію.

Комплекс необхідних заходів розробляють висококваліфіковані фахівці. Всі дії в обов'язковому порядку узгоджуються з замовником.

Які завдання виконують співробітники охоронної компанії?

Наші фахівці виконують безліч завдань, які умовно поділяються на такі групи, як:

  • Контроль. При цьому співробітники компанії контролюють дотримання норм експлуатації водних ресурсів і прилеглої території. Основним напрямком є ​​запобігання забруднення води, використання ресурсів без певних дозвільних документів. Найбільш поширеними ситуаціями, які призводять до забруднень, є мийка машин в водоймах, викиди підприємств.
  • Фізична охорона. Професіонали розробляють комплекс заходів, спрямованих на збереження життя і здоров'я людей, які знаходяться на підконтрольній території (відвідувачі, працівники).
  • Захист предметів, що представляють матеріальну цінність. В даному випадку виконується патрулювання території, встановлюється новітня система відеоспостереження, контрольно-пропускні пункти.

Наші охоронці успішно дозволять конфліктні ситуації і допоможуть запобігти правопорушення. Всі подробиці по охороні конкретного об'єкта можна дізнатися у наших менеджерів.

Вартість послуг охоронної фірми

Величезною популярністю користуються послуги з охорони водних об'єктів різного призначення, а також водного транспорту. Більшість замовників хочуть знати вартість послуг наперед. Відповідь на це питання можна отримати виключно після виїзду співробітників нашої компанії на об'єкт, його оцінки та вивчення вимог замовника. Складаючи договір, ми обов'язково враховуємо наступні нюанси:

  • особливості географічного розташування території;
  • форма власності об'єкта;
  • кількість передбачуваних заходів;
  • характер чергувань (вахта, зміна);
  • особливості патрулювання.

Наші фахівці ознайомляться з усіма нюансами і підберуть оптимальний варіант послуг за прийнятною ціною. При наявності питань ви можете отримати грамотну консультацію, зателефонувавши за контактним номером.

Переваги оформлення договору на охоронні послуги в нашій компанії

Дружна команда нашого охоронного агентства пропонує вигідні умови співпраці. Замовляючи послуги у нас, ви забезпечите надійну охорону будь-якого об'єкта за доступною ціною. Делікатне підхід до виконання поставлених завдань дозволяє максимально точно врахувати побажання замовника, нюанси території, що охороняється. Ми гарантуємо надійну охорону водного об'єкта, оскільки наша команда складається з професіоналів з багаторічним досвідом, а під час роботи використовуються сучасні охоронні засоби.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!