05 March 2021

Особливості охорони складських приміщень

post-image

Складські приміщення призначені для забезпечення збереження продукції, товарів, матеріалів або обладнання. У таких приміщеннях можуть зберігатися багато цінних товарів, від збереження яких залежить добробут вашої організації. Тому виникає безліч питань. Як уберегти товари від дій зловмисників? Чи достатньо одного сторожа для охорони об'єкта? Чи потрібно витрачатися на технічні засоби охорони? Чи можна довірити своє майно охоронній фірмі?

Охоронна компанія «Секьюріті Груп» завжди рада допомогти і готова відповісти на всі питання, що цікавлять.

 

Які види охорони складських приміщень ми пропонуємо

Існує три види здійснення охорони складів:

  • фізична;
  • технічна;
  • комбінована охорона.

Фізична охорона складських приміщень

Для фізичної охорони складських приміщень підбирається підготовлений персонал, який має високі фізичні і моральні якості. Ці люди готові в цілодобовому режимі забезпечити надійну охорону майна і прийняти необхідні рішення в нештатної ситуації. Наявність цілодобової фізичної охорони в приміщеннях завжди сплутує плани зловмисників.

Технічна охорона складських приміщень

Під технічною охороною складу мають на увазі комплекс технічних засобів, що забезпечують як охорону, так і виклик відповідних служб. До таких засобів відносять охоронну сигналізацію, системи відеоспостереження, пожежну сигналізацію і систему пожежогасіння.

Комбінований вид охорони складу

Комбінований вид охорони включає в себе як фізичну охорону, так і технічну. Варіантів в такому випадку кілька, це може бути і цілодобове чергування охоронцями плюс наявність технічної системи охорони, а можливо наявність фізичної охорони тільки в денний час, а в нічний перемикаються тільки на технічні засоби. У будь-якому випадку тип охорони для складських приміщень підбирається, виходячи з ваших вимог.

Особливості охорони складів

Охорона складських приміщень відноситься до категорії непростих, навіть складних завдань. Все залежить від величини самого складу. Погодьтеся, одна справа охороняти невелике приміщення в будівлі, а інше - охороняти величезний комплекс складських приміщень, розташованих в декількох будівель на великій площі. Такі комплекси зазвичай розташовуються в промислових зонах, де відсутня велика кількість людей.

Складські приміщення можуть містити велику кількість товарів, тому обов'язково необхідно здійснювати пропускний режим і обмежувати коло співробітників, які мають доступ до складів.

Складність охорони і в тому, що сучасні склади зводяться з простих матеріалів. Це не капітальні споруди, в яких кожна стіна є перешкодою, в швидкомонтованих будівлях стіни не затримають зловмисників, при наявності навіть простого інструменту досить легко проникнути крізь них.

Для надійної охорони складів необхідний комплексний підхід. Все починається з етапу планування, огляду приміщень, місця розташування, віддаленості від людних місць. Наша охоронна компанія готова вирішити всі проблеми і спланувати надійну охорону для вашого майна.

 

Чому обирають охоронну компанію «Секьюріті Груп»

Компанія «Секьюріті Груп» вже більше 10 років успішно працює на ринку охоронних послуг України. Ми на своєму досвіді знаємо всі тонкощі і нюанси охорони складських приміщень. Задоволені клієнти знають про нашу репутацію і довіряють нам.

Перевірені часом варіанти вирішення по організації охорони будь-якого об'єкта дозволяють нам виконувати поставлені завдання швидко, якісно і за оптимальною для замовника ціною.

Охорона складських приміщень вимагає професійного підходу, тому довіртеся професіоналам і спите спокійно.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!