24 September 2020

Особливості охорони кафе і ресторанів

post-image

Заклади громадського харчування затребувані при будь-якому ладі і економічний стан, тому що всім людям час від часу потрібно відпочивати в затишних приміщеннях, зустрічатися з друзями, радувати себе чимось смачним. Кафе і ресторани - це прибутковий і надійний бізнес в усі часи. Для того щоб заклад громадського харчування було не тільки приємним і привабливим місцем для відпочинку, але і максимально безпечним для клієнтів, потрібно відповідально поставитися до організації його охорони та захисту.

Важливим критерієм, на який звертають увагу люди, вибираючи місце відпочинку, є його надійність і безпеку. Це забезпечує клієнтам можливість розслабитися і бути впевненим в тому, що небезпечні ситуації тут точно не відбудуться. Так що головним завданням, яке повинна стояти на першому місці у власників ресторанів і кафе - це отримання статусу добре охороняється і повністю безпечного закладу. Доручаючи цю задачу відомому охоронному підприємству, ви можете забезпечити собі клієнтів, зробивши таку пропозицію привертає фактором.

Професійна охорона кафе і ресторанів

Більшість закладів громадського харчування та відпочинку працюють до ночі, а деякі з них і 24 години на добу, тому що пізній час краще всього підходить для розслаблення відвідувачів після важких трудових буднів і емоційних навантажень. Але ввечері і вночі може відбуватися багато потенційно небезпечних негативних подій. Багато з них відбуваються в стані алкогольного сп'яніння. З огляду на це, дуже важливо звернутися за допомогою до фахівців в охоронному справі для попередження та нівелювання небезпечних ситуацій у вашому закладі і біля нього. Правильна організація охорони клієнтів та працівників закладу під силу професійним охоронним агентствам.

Забезпечити повну безпеку в кафе або ресторані набагато важче, ніж на будь-якому іншому об'єкті, тому що це громадські місця, доступ до яких вільний. Дізнатися про думках людини, що входить в заклад, і виявити там якісь злі наміри, щоб визначити, наскільки його цілі небезпечні для оточуючих, дуже нелегко. Тільки професіонали з багаторічним досвідом роботи можуть швидко аналізувати те, що відбувається і швидко реагувати на небезпеку. У кафе і ресторанах особливо складно, так як в них знаходиться багато відвідувачів, які можуть піддатися паніці і перешкодити проведенню захисних заходів.

Застосування нових технічних інструментів захисту об'єктів примножує ефект від охоронної діяльності професійних підприємств. Технічний прогрес надає можливість оперативно виявити осередок напруги і вжити відповідних заходів вчасно. Це спрощує роботу охоронців і зводить до мінімуму можливі ризики.

Як організувати правильну охорону в ресторанах

Щоб забезпечити безпеку в ресторані або кафе, потрібно прийняти ряд захисних заходів, які вбережуть заклад від матеріального і морального збитку в разі виникнення непередбачених ситуацій, а саме:

  • встановити охоронний пульт, обладнаний тривожною кнопкою і різними датчиками, що реагують на рухи, відкриття дверей, розбиття скла та інші порушення порядку - використання пульта дозволяє практично миттєво ліквідувати небезпеку за рахунок виїзду оперативної групи;
  • встановити допоміжні датчики, які сигналізують в разі пожежі, затоплення, протікання газу, допомагаючи уникнути небезпечних технічних ситуацій;
  • встановити систему відеоспостереження, щоб на постійній основі контролювати обстановку на об'єкті та біля нього.

Компанія Security Group - це досвідчена охоронна фірма, яка може організувати надійну охорону для будь-якого закладу громадського харчування. Наші фахівці пройшли підготовку, необхідну для забезпечення повної безпеки на об'єкті, що охороняється.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!