11 October 2019

Особливості охорони складських та промислових об'єктів

post-image

Немає сенсу пояснювати важливість і затребуваність охорони. Вона не тільки відповідає за запобігання проникнення зловмисників на територію, а й оперативно реагує на виникнення форс-мажорних і небезпечних обставин (наприклад, затоплення, виникнення пожежі).

Від чого залежить якість охорони

Якість охорони безпосередньо залежить від вибору її виду. На сьогодні існують два основних види:

Перший варіант більш поширений, на постах постійно знаходяться охоронці, доступ до об'єкту контролюється за допомогою КППП і постів охорони. Головним мінусом такого варіанту є людський фактор, часто на посаді сидить один охоронець, він просто фізично не встигає стежити за всіма камерами відеоспостереження і людьми, які проходять КПП, один або другий момент постійно упускається. Ситуація трохи краще, коли одночасно перебувають двоє осіб, один відповідає за прохід турнікета, другий стежить за монітором.

Другий варіант більш модернізований, однак ще не такий популярний в нашій країні. За безпеку відповідає контрольний пульт, на який встановлені по периметру і всередині об'єкта датчики постійно посилають сигнали. У разі форс-мажору спрацьовує сигналізація.

Наскільки важлива установка допоміжного обладнання

Важко переоцінити допомогу сучасного технічного забезпечення в охороні промислових об'єктів. Вони забезпечують безперебійний цілодобовий контроль. До додаткового охоронного обладнання відносяться:

  • камери відеоспостереження;
  • датчики руху;
  • датчик диму;
  • контролер температури.

Завдяки цим елементам спрощується робота охоронця і вдвічі підвищується рівень безпеки. У разі небезпеки включається сигналізація, оповіщення відповідальних співробітників. Сучасне обладнання можна налаштувати таким чином, що в конкретних ситуаціях воно сповіщає службу безпеки, пожежну, поліцію.

Особливості охорони промислових об'єктів

Загроза безпеки промислового підприємства може виходити від сторонніх громадян, співробітників компанії і навіть терористичних груп. Статистика говорить, що велика організація, тим більше ризиків незаконних дій, спрямованих на нанесення шкоди.

Головна особливість промислових підприємств країни, яка перешкоджає встановленню сучасного охоронного обладнання, це старі приміщення. Охоронна компанія Security Group, завдяки високому рівню підготовки фахівців і наявності всіх необхідних інструментів, встановлює новітнє обладнання в будь-якому типі приміщень. Ми займаємося повною організацій системи охорони, в яку входить:

  • облаштування пунктів КПП, організація роботи охоронців;
  • установка систем технічного контролю;
  • організація контролю пересування транспортних засобів і працівників по території об'єкта.

Якісна надійна охорона промислових об'єктів залежить від роботи всіх трьох перерахованих пунктів. Після установки нової системи безпеки ми проводимо навчання відповідальних за безпеку співробітників організації. На всіх етапах експлуатації обладнання надаємо технічну підтримку 24/7.

Бувають специфічні випадки, коли на об'єктах державної ваги потрібна установка блокування прослуховування телефонних ліній і радіохвиль, у нас є можливість замовити таку послугу.

Важлива інформація: для якісної надійної охорони і запобігання технічних несправностей, збоїв в подачі сигналів, необхідно зберегти зовнішній доступ до системи безпеки.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!