10 November 2018

Установка сигналізації

post-image

Охоронна фірма Security Group займається установкою сучасних сигналізацій в Києві. Система охорони складається з наступних компонентів:

  • датчики руху;
  • датчики на цілісність стекол, стін, перекриттів;
  • датчиків на відкриття дверей і вікон.

Даний тип охоронної системи використовує GSM технологію. Сигналізація швидко встановлюється і легко налаштовується. Подальше її використання також не викликає ніяких труднощів. Від нас приватного охоронного агентства замовнику вручається мобільний пристрій, сім-карта якого запрограмована на датчики сигналізації. Принцип роботи такої системи полягає в тому, що при фіксування датчиками будь-якого події, на прилад мобільного зв'язку власника і на пульт централізованої охорони подається сигнал тривоги.

Після цього на місце події виїжджає група швидкого реагування. Якщо злом не підтверджується, то співробітники все одно залишаються на об'єкті, що охороняється до відновлення належного функціонування датчиків.

Абонентська плата і ціни на устаткування охоронної системи з технологією GSM прийнятні, тому попит на неї зростає з кожним днем. Охоронні агентства пропонують свою кваліфіковану допомогу в проектування та монтажу сигналізації. Безпека вашого будинку краще довірити в руки професіоналів.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!