03 May 2019

Захист будинку від крадіїв

post-image

Літо - сезон відпусток і довгих поїздок. Для багатьох цей час довгоочікуваного відпочинку. Але щоб нічого не затьмарювало цю прекрасну пору, краще заздалегідь поцікавитися: як убезпечити будинок? Адже під час відсутності господарів завжди робить його вразливим.

Захист будинку від крадіїв — питання, на якому не варто економити. Існує кілька простих правил, прислухавшись до яких, можна істотно зменшити ризики і посилити неприступність свого житла. Розглянемо правила, які допоможуть дізнатися, як уберегти будинок від злодіїв.

Як убезпечити будинок: 7 правил безпеки

Прості способи захисту від квартирних злодіїв, які допоможуть підвищити рівень безпеки вашого житла. Не обов'язково дотримуватися їх всіх, але кожне з них по-своєму ефективно.

  1. "Обережно, злий пес". Насправді, вона не обов'язково повинна бути злою. Їй навіть не обов'язково бути великою. Маленький, але дзвінкий песик здатний підняти такий шум, що злодієві вже не вдасться залишитися непоміченим, а непомітність для них - перше правило. Тому якщо ви замислюєтеся над тим, як відлякати злодіїв від будинку, собака хороший спосіб. Але цей вірний друг людини ще не гарантує недоторканність вашого житла.
  2. Сигналізація. Підключення охоронної сигналізації куди надійніше. У разі порушення периметра, включається гучна сирена, яка відлякає злодія не гірше собаки. А на пульт охоронної фірми відразу ж надходить сигнал, і на місце виїжджає збройна охорона.
  3. Надійні двері і вікна. Зрозуміло, що найбільш вразливі місця будь-якого житла - існуючі входи і виходи. Тому неприступність дверей і вікон не можна недооцінювати. Найміцніші двері, звичайно ж, з металу. Але навіть міцна двері потребує якісного замку - чим складніше його розкрити, тим краще, і добре, коли замків кілька. Важливо запам'ятати одну хитрість: замок двері, яка відкривається назовні, зламати набагато складніше.

Коли мова заходить про захист вікон, перше, що можна зробити - встановити решітки. На якому б поверсі ви не жили, вікна можуть стати лазівкою для зловмисника, але міцні металеві прути їх точно не порадують. Однак і багатьох господарів решітки на вікнах можуть пригнічувати. Якщо ви належите до їх числа, зверніть увагу на зміцнюючу протівовзломнкую фурнітуру. Так само можна зміцнити і самі скла, наклеївши протиударну плівку, яка крім міцності покращує тепло- і звукоізоляцію.

  1. Закривайте вікна. У відсутності господарів всі вікна в будинку повинні бути міцно закриті. Навіть якщо ви плануєте відлучитися зовсім ненадовго, пам'ятайте: для проникнення злодія потрібно всього кілька хвилин. Якщо ваше «ненадовго» - довше, не залишайте вікна відкритими навіть в режимі провітрювання. А для довгих поїздок знадобляться спеціальні замки на вікна.
  2. Зовнішнє освітлення. Для квартир це не так актуально, але якщо ваша задача це захист від злодіїв в приватному будинку, прилегла територія повинна добре висвітлюватися. Це завадить залишатися непоміченим, а якщо ліхтарі оснащені датчиками руху і включаються тільки за чийогось наближенні, це може злякати злодія і привернути увагу сусідів.
  3. Видимість присутності. Всупереч розхожій думці, злодії частіше проникають в житла не по ночах, а тоді, коли там нікого немає. Тому, перебуваючи у від'їзді, створіть видимість, що дама все-таки хтось є. У цьому допоможе радіо, увімкнений, або вимикачі з таймером, автоматично включають і вимикають світло.

    Професійний захист

    Тепер ви знаєте, як захистити будинок від злодіїв самостійно. Але найвищий ступінь захищеності можуть забезпечити тільки професійні охоронні служби.

    Наша компанія Security Group пропонує комплекс охоронних послуг:

    • установка відеоспостереження на території або всередині будинку, без «мертвих» зон і перекриття;
    • сигналізація - чутлива і точна, з датчиками руху або без. Розблокування проводиться шляхом підтвердження особи диспетчеру, якщо ж надходить сигнал про несанкціоноване проникнення, за кілька міну на об'єкт прибуде спецзагін;
    • присутність охоронця - варіант не так відповідний житловому приміщенню, як промислового або офісного, але при необхідності можливе постійне фізичне присутність охоронця;
    • установка датчиків пожежної безпеки - вбереже ваше житло від загрози пожежі.
    Ви можете замовити весь комплекс послуг або частина з них. З нашою допомогою питання «Як убезпечити будинок від злодіїв?» більше не буде займати вас, а ваш будинок буде в цілковитій безпеці - цілодобово і в будь-який час року.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!