05 July 2021

Фізична охорона банківських організацій і держустанов

post-image

Банк є самим надійним місцем, на території якого зберігаються матеріальні цінності багатьох людей. Безперечно, для банківських установ характерні підвищені вимоги, щодо безпеки. З цієї причини в банках необхідна фізична охорона, яка виконує чітку і злагоджену роботу, спрямовану на безпеку співробітників і клієнтів банківської установи.

Компанія Security Group спеціалізується на наданні охоронних послуг банків і гарантує складання оптимального плану охорони банківського відділення відповідно до можливого бюджетом замовника. Працівники нашої компанії — це комунікабельні особистості, що володіють знанням етикету та хорошою фізичною формою, миттєво реагують на потенційні види загроз.

Охорона банків

Замовляючи охорону банку, клієнту надається можливість замовлення, як цілодобового чергування охоронців, так і їх роботу відповідно до визначеного графіком. Для того щоб організувати якісну фізичну охорону банківського відділення, необхідно проведення наступних заходів:

  • вивчення території об'єкта (шляхи сполучення, під'їзд транспортних засобів);
  • проведення аналізу приміщення у внутрішній частині (перевірка аварійного входу і виходу, розташування віконних і дверних прорізів, план об'єкта);
  • розрахунок відстані від об'єкта до пунктів швидкого реагування, що дає можливість отримати точний розрахунок часу, яка знадобиться на прибуття ГБР, якщо виникне така необхідність.

Відповідно до даних аналізу здійснюється розробка конкретної схеми охорони банківського відділення.

В основному охоронці відповідають за порядок в операційному залі, забезпечують безпеку інкасаторських заходів, охороняють територію банку і забезпечують безпеку майна банківської установи (термінали, банкомати і т.д.).

Ніякі види сигналізаційних систем ніколи не стануть ефективною альтернативою фізичної охорони банку в разі раптового нападу на відділення або персонал (небезпечні ситуації, пожежа, спроби пограбування, хуліганські дії та інші серйозні ситуації).

Фізична охорона банківських установ: особливості

Для багатьох державних установ характерна висока відвідуваність, за рахунок чого дані об'єкти відносяться до групи підвищеного ризику. Фізична охорона - це найоптимальніше рішення для того, щоб організувати безпеку об'єкта даного типу. Присутні в банку охоронці сприяють дисципліні відвідувачів і несуть відповідальність за безпеку персоналу.

На охоронців компанії Security Group покладається перелік таких функцій:

  • контролюють відвідувачів, забезпечує порядок на території банківського відділення;
  • патрулюють приміщення і території, пов'язані з банком;
  • охороняють персонал;
  • припиняють розкрадання майна, якщо виникає подібна ситуація.

Перелік обов'язків охоронців може бути розширений у відповідності з вимогами замовника.

Якщо є така необхідність, в банку можлива установка турнікетів, стаціонарних охоронних постів та іншої технічної оснастки.

Замовлення фізичної охорони банку або держустанови в компанії «Security Group»

Охоронна компанія Security Group спеціалізується на охоронних послуг в банках і інших організаціях, які є державною або комунальною власністю. Для ефективності роботи використовується сучасна технічна база і відібрані фахівці.

У нашій компанії працюють професійні співробітники, які пройшли спеціальну підготовку, мають спортивні розряди, які знають, як поводитися з захисними спеціалізованими засобами. Ми гарантуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта і суворе дотримання конфіденційних даних.

Часті питання замовників

Скільки коштують послуги охорони банку?

Ціна охоронних послуг визначається площею об'єкта, кількістю охоронців, графіком і обов'язками. Формування оптимальної пропозиції здійснюється індивідуально для кожного клієнта.

Які заходи використовуються при охороні банків?

Наша компанія займається розробкою індивідуальної стратегії захисту відповідно до особливостей кожного об'єкта. Найбільша безпека досягається завдяки одночасному застосуванню фізичних охоронних сил і сучасної техніки.

Чи приймає участь компанія в тендерах на охоронні заходи держ. установ?

Охоронна організація Security Group багатократно брала участь і ставала переможцем подібних тендерів. Зв'язавшись з менеджерами нашої компанії, фахівці підготують для вас тендерскіе документи.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!