20 August 2020

Яка реакція датчиків руху на вихованців?

post-image

Практично в кожній родині є домашній улюбленець. І часто при установці охоронної сигналізації виникає питання про реакцію апаратури на тварин. Коли покидаєш будинок, то не хочеться повертатися назад в результаті помилкового повідомлення сигналізації. Звичайно, і розлучатися з вихованцем ніхто не буде через це.

В результаті ситуації, що склалася розробники охоронного обладнання постаралися врахувати запити клієнтів. В результаті цього були створені спеціальні моделі датчиків, які не реагують на переміщення по території невеликих його мешканців.

Конструкція виробів охоронної сигналізації

У корпус пристрою, не реагує на пересування домашніх вихованців, поміщається спеціальна інтелектуальна плата. Наявний сенсор здатний змінювати чутливість в певних межах. За рахунок такої конструкції датчики не реагують на рухи собак і кішок.

Щоб виключити помилкові реакції пристрою, застосовують такі способи:

· Використання додаткового спеціального мікропроцесора;

· Зниження чутливості вироби за рахунок певних настройок;

· Включення в датчик лінз, які допомагають змінити параметри території його дії.

Чутливість обладнання можна поміняти, коли пристрої вже вмонтовані. Тільки в цій ситуації трохи зменшується чуйність реакції самої охоронної установки. Хорошим варіантом є монтаж лінз в сенсор вироби перед його установкою, адже лінза змінює територію контролю сповіщає приладу.

Типи пристроїв охоронної сигналізації

Самі звичайні датчики реагують на пересування видимих ​​об'єктів за рахунок використання в сенсорі фотоелектричної системи аналізу навколишнього простору. Звичайно, встановлюються і більш сучасні версії, які реагують за рахунок зміни параметрів різноманітних типів техногенного впливу. Вони налаштовуються на роботу з радіохвилями, ультразвуком, інфрачервоним і мікрохвильовим видом випромінювання.

Якщо застосовувати прилади з різними методами дії, конструкції, це сприяє досягненню відмінних результатів. Завдяки такій комплексній апаратурі можна не боятися помилкової тривоги і спокійно залишати улюблених вихованців з діючої охоронною сигналізацією.

Охоронні послуги від Security Group

Фахівці організації мають великий досвід в реалізації та встановлення якісного технологічного обладнання. Співробітники зможуть надати інформацію за методикою настройки і режим експлуатації будь-якого пристрою, що становить конструкцію охоронного вироби.

При реагуванні датчика на рухи домашніх тварин необхідно зв'язатися з нашими співробітниками по телефону, щоб справити ситуацію.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!