28 December 2018

Кінологічні послуги охорони

post-image

Існує величезна кількість надійних і перевірених методів захисту майна і людей. Послуги охорони в Києві настільки різноманітні, що з вибором вам можуть допомогти тільки фахівці. Заходи включають в себе охорону об'єктів різного масштабу і типу. Надання охоронних послуг здійснюється за допомогою кваліфікованих співробітників і з урахуванням всіх законодавчих норм.

Для більш ефективного процесу охоронні послуги в Києві складаються з різних прийомів і інструментів роботи. Співробітники використовують сучасне обладнання і сторожових собак. Тварина спеціально дресируються для несення служби. Найкращими породами сторожових собак прийнято вважати кавказьку, східноєвропейську, південноруських, середньоазіатську і московську вівчарки.

Друг людини здатний заздалегідь попереджати про пересування сторонніх на території об'єкта. Також завжди готовий цінною свого життя врятувати людину. Лай собаки може змусити людину відмовитися від протиправних дій.

Дресирування собак включає в себе 4 курсу:

  • охорона речі, з собакою;
  • охорона людини, з собакою;
  • охорона автомобіля, з собакою;
  • охорона місцевості, з собакою.

Наданням ефективних охоронних послуг повинні займатися кваліфіковані співробітники охоронних структур. Компанія Security Group рекомендує застосовувати комплексні заходи для забезпечення безпеки вашого майна або бізнесу.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!