08 December 2020

Охорона парків

post-image

Кожен сучасний населений пункт повинен мати місця відпочинку для своїх громадян та гостей. Такими місцями можуть бути різні парки, сквери, пляжні зони, інші історичні та культурні місця. У цих місцях будь-яка людина має насолоджуватися природою, культурними пам'ятками, безтурботно проводити час із сім'єю, з друзями. У парку людина має відчувати безпеку за себе та оточуючих. Грамотна організація охорони таких місць сприятиме нормальному відпочинку громадян.

 

Навіщо потрібна охорона у парках

Парки асоціюються у нас із безпекою та спокоєм, але вони тануть у собі й багато небезпек. Такі небезпеки можуть бути техногенними, природними та зумовленими людськими факторами. Нерідко охороні парків трапляється мати справу з небезпеками, зумовленими людськими факторами: хуліганство, бійки, вандалізм, необережне поводження з вогнем, безтурботне поводження на водоймах, та й терористичні акти та диверсії.

За наявності професійної охорони набагато менша небезпека забруднення природи, адже фізичне патрулювання або присутність камер відеоспостереження стимулює громадян викидати сміття та інші відходи до спеціально відведених місць.

 

Способи охорони парків

Вибір методу охорони таких об'єктів, як парки залежить від багатьох факторів та особливостей самого парку, від сезонності, кількості людей, що відвідують цей парк, від заходів, що проводяться в ньому і т.д. У таких випадках підходимо індивідуально, але основними способами є:

  1. Фізична охорона. Досить великий комплекс заходів, що включають присутність охоронців на контрольно-пропускних пунктах, патрулювання всієї території парку або його окремих ділянок, стеження за правопорядком та інші специфічні завдання, що мінімізують ризики для людей та майна.
  2. Технічна охорона. В наш час вже не потрібно пояснювати всі переваги систем відеоспостереження. За допомогою таких систем охоплює велику площу об'єкта, а час реагування на порушення правопорядку суттєво зменшується.

 

Чому «Сек'юріті Груп»

Охоронна компанія «Сек'юріті Груп» пропонує свої послуги різними способами охорони парків і нагадує, що максимальна охорона таких об'єктів можлива при комплексі фізичної та технічної охорони.

Звернувшись до нашої компанії, ви отримаєте повний спектр послуг. Наші спеціалісти мають великий досвід у охоронному бізнесі. Ми вивчимо об'єкт, що охороняється, виявимо всі найбільш небезпечні місця і запропонуємо найбільш оптимальний варіант охорони. Замовник отримає повний пакет необхідних документів, без прихованих та незрозумілих послуг. Нам довіряють і «Сек'юріті Груп» не підведе.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!