16 September 2020

Особливості організації охорони готелів

post-image

При відкритті готельного комплексу важливим є правильний процес організації охорони на території самого комплексу і прилеглих територіях. Організація охорони також потрібно і для постояльців готелю і їх майна.

При організації охорони важливо враховувати вид готелю, яка може бути:

  • великий або маленькою;
  • центральній або віддаленої від центру;
  • міський або заміської.

Для кожного готелю характерний ряд своїх індивідуальних особливостей, які відрізняються площею, класом, величиною, територією, наявністю в деяких закладах ресторанів і кафе. У деяких комплексах можуть бути присутніми просторі конференц-зали. Процес охорони в готелях володіє загальними принципами, а також індивідуальними особливостями, що відрізняються в залежності від багатьох критеріїв.

Ряд завдань фізичної охорони при організації безпеки в готельному комплексі

Організовуючи охорону і безпеку в готелях, охоронні компанії повинні забезпечити ряд наступних завдань:

  • забезпечити контроль за прилеглими до об'єкта територіями, а також готельними зонами;
  • забезпечити безпеку для постояльців і їх майна;
  • забезпечити належну безпеку при проведенні готельних заходів;
  • забезпечити допомогу для персоналу готелю в разі виникнення позаштатних ситуацій;
  • організувати захист від агресивного і протиправного впливу, взаємодіяти з організаціями правопорядку.

До головного критері при охороні готельного об'єкту відноситься правило: необхідно організувати високий рівень безпеки для клієнтів об'єкта, при цьому зробити це непомітно і без дискомфорту для відвідувачів. Завдяки процесу професійної організації охорони можна створити ефективний контроль безпеки на території об'єкта. Важливою перевагою приватних охоронних компаній від державних є наявність технічного оснащення, а також застосування інженерних споруд у вигляді:

  • огорож і парканів;
  • воріт;
  • шлагбаумів;
  • контрольно-пропускних пунктів і т.д.

Організаційний процес відеоспостереження на території готелей

Встановивши систему відеоспостереження, можна значно підвищити безпеку об'єкта, а також організувати якісний контроль на великих площах і в багатоповерхових будинках. Установка відеокамери дає можливість обмежити людські ресурси і підвищити контроль за об'єктами з наявністю великих площ.

Завдяки встановленим камерам фіксуються всі події, які може не помітити патрульна охорона, і ті, що можуть виступати в ролі юридичного підтвердження в разі правопорушення. Варто сказати, що даний фактор є ефективним у великих закладах, в той момент як маленькі об'єкти можуть вільно обходитися фізичними обходами територій і охороною на КПП. Послуги від організацій швидкого реагування сприяють значному зниженню запиту на кількість охоронних осіб при виникненні позаштатних ситуацій.

Вхід в готельний комплекс завжди повинен контролюватися, на територію готелю не повинні проходити сторонні особи. Це дасть можливість мінімізувати ризик розкрадань, що посприяє забезпеченню максимального комфорту для гостей закладу.

Security Group - ефективна охорона вашого готелю

Спеціалізацією охоронної компанії Security Group є надання послуг фізичної охорони людей і об'єктів. За безпеку відповідають кваліфіковані фахівці, які мають належний рівень фізичної і психологічної підготовки, мають широкі практичний досвід і забезпечують технічні можливості для безпеки на об'єкті.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!