11 January 2022

Чому необхідно забезпечувати безпеку малого бізнесу

post-image

Фізична охорона – незамінний атрибут великої фірми, організації чи підприємства. Складно уявити шановну велику фірму без охоронців, які здійснюють пропускний режим, супроводжують керівників, що спостерігають за роботою такої великої організації з екранів численних моніторів. Серйозні компанії у своїх штатах містять цілі служби охорони чи безпеки.

А як справи з безпекою малого бізнесу? За статистикою, менш як третина керівників від загальної кількості об'єктів малого бізнесу приділяє належну увагу питанням безпеки. Інші вважають, що їхній бізнес не викликає інтересу у зловмисників, тому й нехтують охоронними заходами. Результатом такого зневажливого ставлення до безпеки власного бізнесу може бути втрата цінної інформації, у тому числі і конфіденційної, несанкціоноване вторгнення до баз даних, що супроводжуються виведенням коштів, не кажучи вже про банальні крадіжки цінностей та майна.

 

Важливість фізичної охорони об'єктів

 

Ігнорування послуг фізичної охорони робить об'єкти малого бізнесу ідеальними мішенями для зловмисників. Як показує практика, керівники невеликих підприємств ігнорують фізичну охорону свого бізнесу через те, що вони недостатньо обізнані про важливість цих заходів для безпеки майна та ведення бізнесу загалом.

Охорона великих компаній настільки насичена, що зловмисникам дедалі складніше виконувати свої злочинні задуми стосовно них. Тому все частіше скоюються крадіжки саме на об'єктах малого бізнесу. Якщо ці злочини і розкриваються, то повернути викрадене або отримати грошову компенсацію вдається лише в окремих випадках. На жаль, статистика невблаганна, і більшість підприємців у результаті цих злочинів втрачають значні кошти. Все це призводить до припинення підприємницької діяльності та закриття бізнесу.

Своєчасна організація охоронних заходів та розуміння важливості фізичної охорони об'єктів малого бізнесу дозволяють не лише запобігати небажаним наслідкам, а й забезпечують успішний розвиток вашого бізнесу. В Україні ринок охоронних послуг розвивається успішно, свої послуги готові надати десятки успішних приватних охоронних компаній та агенцій. Охоронна компанія «Сек'юріті Груп» вже понад 10 років є надійним партнером у сфері надання фізичних охоронних послуг на українському ринку, зокрема й для малого бізнесу.

Фізична охорона – комплекс заходів, спрямованих на забезпечення безпеки функціонування об'єкта, збереження його матеріального майна, захист життя та здоров'я його персоналу та відвідувачів за допомогою безпосередньої присутності працівників охорони.

Фізична охорона необхідна для найрізноманітніших об'єктів, до них входять:

  • торгові центри;
  • супермаркети та магазини;
  • бізнес-центри та окремі офіси;
  • будівельні, промислові об'єкти та підприємства;
  • готелі та санаторії;
  • навчальні заклади;
  • приватні будинки, котеджі, дачі.

Від чого залежить вартість надання послуг фізичної охорони

 

Перш ніж приступити до безпосередньої охорони об'єкта малого бізнесу, охоронне агентство проводить перевірку самого об'єкта щодо всіх ризиків і загроз, способів їх запобігання. В результаті такої перевірки клієнту надається найефективніша та раціональніша система забезпечення безпеки об'єкта.

На фізичну охорону можна покладати завдання:

  • контролювати пропускний режим;
  • доглядати автотранспорт;
  • недопущення крадіжок та розкрадань;
  • патрулювати, обходити об'єкт та прилеглу територію;
  • здійснювати моніторинг системи відеоспостереження;
  • контролювати дії співробітників та відвідувачів;
  • супроводжувати цінні вантажі;
  • здійснювати особисту охорону керівництва підприємства;
  • охороняти матеріальні цінності, що у вільному доступі;
  • вживати первинних заходів щодо усунення аварій та пожеж;
  • не допускати несанкціонованих проникнень.

Виконання кожного з перерахованих вище завдань покладається на певну кількість охоронців, що впливає на кінцеву вартість надання послуг фізичної охорони. Також у вартість послуг, що надаються, входить установка технічних засобів охорони, до яких належать системи відеоспостереження та контролю доступу, охоронні та пожежні сигналізації, всілякі датчики.

Ще вартість послуг фізичної охорони може проводити специфіка діяльності підприємства, наприклад, фізична охорона торгового закладу може здійснювати інкасацію виручки; на будівельному об'єкті – облік будівельних матеріалів, інструментів, техніки; при охороні сільськогосподарських полів та виноградників – патрулювання на конях чи автомобілях, моніторинг за допомогою квадрокоптерів.

 

Чому замовляють фізичну охорону в компанії «Сек'юріті Груп»

 

Фахівці нашої охоронної компанії при організації охоронних заходів проводять ретельний аудит об'єкта, що охороняється, за результатами якого розробляється схема організації охорони. Основним завданням такого аудиту є виявлення всіх уразливих місць об'єкта та методів їм протидіяти. Розробляється схема організації охорони у взаємодії з клієнтом, враховуючи його вимоги та побажання. Наші спеціалісти нададуть усю необхідну інформацію та проконсультують за складними моментами.

Компанія проводить найретельніший відбір охоронців, здійснює навчання та підвищення їхнього професійного рівня. Ми забезпечимо працівників охорони уніформою, засобами зв'язку, зброєю та спецзасобами у рамках чинного законодавства України.

Охоронна компанія «Сек'юріті Груп» – одна з провідних на ринку України компаній, що надає повний комплекс послуг у сфері охорони та безпеки не лише у місті Києві, Київській області, а й в інших регіонах України.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!