15 July 2021

Професійна охрана- запорука безпеки дитячих садків і шкіл

post-image

Забезпечити безпеку дітей - один з найголовніших пріоритетів нашого суспільства. Дирекція шкіл і дитячих садків повинна приділяти пильну увагу організації охорони навчальних закладів. Спроба вирішити це питання власними силами, можливо, і дозволить трохи заощадити, але якісного результату не дасть. Навпаки, в разі виникнення реальної небезпеки ілюзія захищеності установи тільки посилить негативні наслідки.

Чим витрачати гроші даремно і наражати на небезпеку дітей, краще відразу скористатися послугами професіоналів. Наша компанія проводить ретельний відбір співробітників і гарантує високий рівень захищеності навчальних закладів.

Особливості охорони дитячих садків

Педагоги і вихователі в дитячих садках не завжди можуть повністю контролювати ситуацію на зовнішній території садочка, ігровому майданчику або в приймальні групі. Кваліфікована охорона впорається з цим набагато краще і забезпечить високий рівень безпеки дітей.

Щоб усвідомити реальність загрози для вихованців дитсадка з боку незнайомців, досить переглянути тижневі випуски новин: інформація про порушення безпеки в садках зустрічається часто.

Маленькі діти довірливі і можуть піти з незнайомою людиною, який пообіцяв іграшку, ласощі або що-небудь цікаве. Така ситуація може закінчитися справжньою трагедією. Щоб уберегтися від, необхідно організувати надійну охорону дитячих садків, здатну передбачати загрозу і ефективно їй протистояти.

Ми організуємо пропускну систему в дитячих садках і забезпечуємо строгий контроль всіх осіб. Звертаючись в наше охоронне агентство Security Group, ви значно підвищуєте рівень захищеності садка, а значить і безпеку ваших дітей.

Охорона шкіл і ліцеїв

Для ефективного і безпечного функціонування навчального закладу необхідний порядок, причому дотримуватися його потрібно не тільки відвідувачам, але і самим учням. Професійна охорона школи організовує пропускний режим, а також підтримання внутрішнього розпорядку і дотримання учнями встановлених правил.

Наші співробітники забезпечать виконання шкільних приписів як відвідувачами, так і учнями. Професійні охоронці володіють необхідними знаннями і кваліфікацією, рівнем фізичної підготовки, комунікативними навичками, щоб найкращим чином забезпечити безпеку учнів.

До бюджетних і приватних шкіл ми застосовуємо однаково ефективний алгоритм, що дозволяє захистити дітей від можливих небезпек без шкоди для навчального процесу.

Професійна охорона - гарантія безпеки ваших дітей

Охорона дитячих навчальних закладів має на увазі не тільки здійснення зовнішніх заходів (обходи території, пропускна система, запобігання внутрішніх конфліктів та інше), а й роботу з документами (ведення журналу відвідувань) і камерами відеоспостереження. Всебічно забезпечення безпеки вимагає від співробітників охоронних агентств граничної уважності і суворого дотримання інструкцій.

Відповіді на типові запитання

Навіщо потрібно охороняти школи?

Професійна охорона в навчальному закладі здатна попередити загрози різного характеру: від проникнення сторонніх до внутрішніх конфліктів і потрапляння на територію школи заборонених предметів.

Яким чином організовується охорона в дитячих садках?

Заходи безпеки дошкільних закладів здійснюються відповідно до приписів конкретного установи. Як правило, до основних засобів забезпечення безпеки відноситься організація пропускної системи, обходи і спостереження за територією з метою запобігання загрозам і виявлення підозрілих осіб.

Скільки коштує охорона освітнього закладу в Києві?

Вартість послуг фізичної охорони залежить від специфіки закладу, кількості задіяних охоронців і переліку їх обов'язків. Щоб уточнити всі нюанси, зв'яжіться з нашими менеджерами онлайн або по телефону.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!