25 March 2021

Тривожна кнопка в магазині

post-image

Тривожну кнопку використовують для миттєвого оповіщення охоронної організації про надзвичайну ситуацію. Охоронне агентство негайно висилає своїх співробітників до місця виклику. Буквально через кілька хвилин після виклику озброєна охорона вирішує будь-яку неприємність, що виникла в вашому магазині.

Що мається на увазі під тривожною кнопкою

Тривожна кнопка - це спеціальне електромеханічний пристрій, що дозволяє негайно подати сигнал тривоги на пульт централізованого спостереження охоронної компанії. Отримавши сигнал тривоги, на місце виклику висувається група швидкого реагування.

Сенс цієї системи в тому, що б максимально скоротити час виклику охорони. Стаціонарні та мобільні засоби зв'язку не дадуть такого ефекту, адже існує маса факторів, що впливає на якість зв'язку. А при натисканні кнопки сигнал небезпеки миттєво надійде на пульт централізованого спостереження із зазначенням місця виклику. Тривожну кнопку слід натискати тільки в екстрених випадках, коли небезпека неминуча, а ситуація нерозв'язна без присутності людей в формі.

Тривожні кнопки розрізняються двох видів:

  • стаціонарні. Такі кнопки встановлюються в певних місцях, наприклад, під столом керівника, адміністратора або старшого касира. Сигнал від кнопки до пульта передається по дротового зв'язку.
  • переносні. Ці кнопки носять з собою, а сигнал тривоги передається за допомогою радіохвиль. Гідність такої кнопки очевидні - можливість викликати охорону з будь-якого місця, адже кнопка завжди з вами. Але слід зазначити, що радіус дії переносний кнопки невеликий.
    Виклик охорони тривожною кнопкою є поширеною послугою, доступною не тільки для магазинів, її можна встановити і в приватному будинку, в офісі, на виробництві.

Чому тривожна кнопка так популярна

Такий метод охорони буде доречний не тільки в магазині, але і в інших місцях, пов'язаних з великою кількістю відвідувачів. У чому ж секрет популярності тривожної кнопки? Цей метод сигналізації поширений завдяки своїм перевагам:

  • легкість установки. Великої кількості обладнання в такому випадку не буде потрібно, необхідно встановити саму кнопку і передавальний пристрій. Такий монтаж досить простий і не вимагає грандіозних ремонтних робіт;
  • простота використання. Досить одного натискання і охорона через кілька хвилин буде на місці;
  • швидкість реагування. Засоби зв'язку можуть підвести в будь-який момент, а тривожна кнопка ніколи не підведе;
  • доступність. Вартість такої системи охорони буде значно менше інших методів охорони;
  • відчуття безпеки. Наявність тривожної кнопки і швидкість прибуття охорони вселяє впевненість персоналу магазину в безпеці своїх дій.

Як встановити тривожну кнопку

Охоронна компанія «Секьюріті Груп» пропонує власникам магазинів скористатися нашою послугою і підключити тривожну кнопку. Достатньо зателефонувати і оформити замовлення. Наш фахівець особисто огляне ваш магазин, ви обговоріть деякі особливості установки. Далі наші люди виробляє монтаж, який не займе багато часу. Після монтажу проводиться налагодження та перевірка функціонування.

Встановивши тривожну кнопку, ви забезпечите надійну охорону свого закладу. Нашим людям досить кілька хвилин, щоб прибути на місце виклику і вирішити будь-які проблеми.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!