29 May 2019

Кнопка тривоги

post-image

Захист себе і свого майна - це нормальна практика в сучасному світі. Розгул злочинності, почастішання випадків грабежів і розбійних нападів лякають людей. Охоронне агентство "Security Group" стане на захист вашої безпеки. Сучасні охоронні пристрої, такі як тривожна кнопка, допоможуть запобігти злочинові і врятувати ваше життя і ваше майно.

Навіщо потрібна кнопка тривоги?

Тривожна сигналізація - це пристрій, який застосовується для організації безпеки об'єкта. З її допомогою охоронці отримують сигнал про те, що об'єкт, що охороняється в небезпеці.

Як працює тривожна кнопка? Коли на територію фірми або в ваш будинок проникли сторонні, які загрожують вашому житті, необхідно швидко натиснути кнопку на пристрої. Після натискання сигнал передасться на пульт і до вас на допомогу виїде група швидкого реагування. Всього через кілька секунд після натискання, охоронна група знає про те, що трапилося подію, тому, не гаючи часу, виїжджає на об'єкт.

Типи тривожних кнопок

Перед тим як встановити тривожну кнопку, необхідно розібратися в типах даного пристрою. Основним завданням сигналізації є передача сигналу про допомогу. Розміщують кнопку в непримітних і в той же час доступних місцях. Якщо мова йде про магазин, то краще за все встановити кнопку сигналізації під прилавком, де працює продавець. Залежно від типу і комплектації кнопки, бувають такі види:

  • стаціонарна. Встановлюється на відстані витягнутої руки від робочого місця;
  • мобільна. Ще таку кнопку називають «пересувна». Таку кнопку можна переносити по території об'єкта.

Сфера застосування

Якщо ви не знаєте, як користуватися тривожною кнопкою, в цьому немає нічого страшного. Співробітники компанії вам все детально пояснять. Застосовують даний пристрій для установки в:

  • адміністративних будівлях;
  • приватних офісах;
  • квартирах;
  • приватних будинках;
  • магазинах і т.д.

Якщо вам цікаво, що таке тривожна кнопка і як її встановити, просто зателефонуйте в компанію "Security Group", співробітники якої нададуть детальну консультацію. З тривожною кнопкою ви можете відчувати себе в цілковитій безпеці, адже цілодобово ви перебуваєте під охоронною висококваліфікованих співробітників, які на перший поклик прийдуть до вас на допомогу.

Як охоронна компанія може допомогти в захисті будинку

Чим охоронна сигналізація відрізняється від тривожної? По суті завдання дані пристрої виконують одну. Але їх функціональність різна. Тривожна кнопка дозволяє швидко і непомітно подати сигнал про небезпеку так, щоб злочинець цього не помітив.

Охоронне агентство "Security Group" пропонує сучасні пристрої і методики охорони вашого будинку. Охоронні кнопки стануть порятунком для вас і вашого здоров'я. Провести монтаж пристрою можна в будь-якому зручному для вас місці.

Якщо ви не знаєте, який саме тип пристрою вам підійде найбільше, співробітники нашого охоронного агентства допоможуть визначитися. Ми маємо величезний досвід в сфері забезпечення безпеки як приватних, так і комерційних об'єктів, тому даємо тільки слушні, ефективні поради.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!