27 February 2020

Жінка-охоронець: приватна охорона і супровід

post-image

В європейських охоронних організаціях жінки-охоронці користуються великим попитом. На території України поки не так багато агентств надають такі послуги. Однак жінка в області приватної охорони іноді краще чоловіки, тому що:

  • це кращий варіант таємницею охорони, оскільки вона апріорі не викликає ніяких підозр і в порівнянні з чоловіком виглядає не так загрозливо. Але всупереч таким нюансам, завжди прийде в потрібний момент і зробить відповідні захисні заходи;
  • дівчина може потрапити туди, куди чоловікам буває проблематично увійти, наприклад, на приватну вечірку або приватний захід.

Ключовими критеріями при відборі на роботу охоронця є відмінна фізична підготовка, знання медицини на високому рівні, володіння правилами етикету.

Жінка-охоронець в більшості випадків дійсно надає відмінний захист. Це логічно, адже зловмисник буде дивитися на неї як звичайну дівчину і точно буде не готовий до дій у відповідь захисним діям. У той же момент вона неупереджено, здатна об'єктивно оцінити ситуацію, може своєчасно і оперативно відреагувати на небезпеку.

Особливості спецшколи охоронців жіночої статі

Жінки-охоронці, так само як і чоловіки, проходять курси всіляких видів військової підготовки. А в фіналі зобов'язані скласти кваліфікаційні іспити, які підтверджують їх сили. Після навчання дівчата виходять з навичками екстремального і аварійного водіння. А також з вміннями надати повноцінну медичну допомогу при необхідності.

Жінки-охоронці прекрасно знайомі з рукопашними боями або битвами з холодною зброєю. Така підготовка дозволяє їм швидко і конкретно реагувати на виникнення загрози. Фахівці даного профілю вирішують кожну поставлену задачу в будь-якому місці розташування, при будь-якій обстановці.

Охоронці в Security Group справжні професіонали своєї справи, працюють відмінно, озброєні службовими засобами. І готові застосувати їх відповідно до законодавства України.

Охоронне агентство Security Group дає можливість замовити особисту охорону, якісний захист об'єктів, заходів та супроводу важливих вантажів. Телефонуйте нам в будь-який час!

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!