22 September 2018

Нова послуга: Фізична охорона

post-image

Основними функціями фізичної охорони в Києві служать: припинення діяльності зловмисників, охорона матеріальних цінностей, контрольно-пропускний режим, патрулювання.

Правильна підготовка - це фундамент, на якому будується фізична охорона в Києві. Навчання співробітників включає в себе наступні види:

  • підготовок:
  • практичну;
  • фізичну;
  • юридичну;
  • психологічну та інші.

Робота охоронця передбачає вміння тільки добре стріляти і бігати, а й уміння аналізувати. Основним завданням співробітників охоронних структур служить запобігання правопорушенням.

Сучасний захист підприємств та інших об'єктів здійснюється із застосуванням спеціальних засобів. В арсеналі співробітників якісні засоби зв'язку, зброю, відеокамери і сигналізація. Від якості і сучасності устаткування і спецзасобів залежить ефективність і швидкодію охоронних структур.

Об'єктами фізичної охорони можуть бути будівлі і споруди промислового або приватного призначення. Крім захисної функції охоронці забезпечують контроль робочого процесу, фіксується час приходу співробітників і пересування матеріальних цінностей.

Фахівці компанії Security Group радить організувати пости охорони з кваліфікованими співробітниками на території вашого підприємства або офісу.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!