07 December 2018

Охорона квартир в Києві: безпека ваших близьких

post-image

Охорона квартир у Києві та київській області від Security Group – це безпека вашого будинку та турбота про ваших близьких.

Охорона квартир у Києві та інших містах дуже популярна. Багато людей хочуть захистити своїх близьких та майно від правопорушників. Тому наша охоронна агенція Security Group пропонує свої послуги для організації безпеки. У нашому штаті працюють професіонали, які мають багатий досвід роботи та використовують сучасні методи для охорони квартири у Київській області та Києві. Кожен із них пройшов підготовку та має спеціальну освіту. Крім того, наші співробітники беруть участь у багатьох тренінгах та підвищують свою кваліфікацію. Для організації безпеки проводиться ціла низка заходів:

  • встановлення сигналізації, відеоспостереження;
  • пультова охорона;
  • група швидкого реагування;
  • фізична охорона та інші.

Залежно від ваших можливостей та вимог ви підберете оптимальний варіант. Наші співробітники зроблять все можливе, щоб ваш вибір був правильним. Для цього ми проводимо спеціальні заходи, які допомагають виявити слабкі місця в об'єкті, що охороняється. Виходячи з результатів, для охорони квартир ми пропонуємо вам кілька варіантів. Найчастіше до цього списку входить установка сигналізації (датчики руху, загоряння та інших.). Крім того, для охорони квартир використовують відеоспостереження (камери). Це обладнання заслужило визнання, оскільки завдяки йому співробітники охоронних агентств можуть припиняти протиправні дії, розкрадання та ін. Крім того, встановлені датчики реагують також на задимлення, витік газу. Сигналізація підключається до єдиної системи, яка перебуває під наглядом 24 години на добу. За рахунок цього ваше майно та близькі люди будуть у безпеці. Наша компанія Security Group встановить все необхідне обладнання у київській квартирі. Виїзд для встановлення по місту Київ безкоштовний, в область – в залежності від відстані від Києва.

Охорона квартири: турбота про ваш будинок

Охорона квартири – це трудомісткий та складний процес. Ви, звичайно, можете встановити сигналізацію самостійно, але краще довірити професіоналам. У Києві утворилося багато компаній, які пропонують установку сигналізацій для квартир та охорони будинків, але ми рекомендуємо вибирати надійні компанії, перевірені часом. Крім того, її ефективність значно нижча порівняно з пультовою охороною. В останньому варіанті при спрацюванні сигналу тривоги на місце події виїжджає група швидкого реагування. Завдяки цьому шанси на затримання зростають у кілька разів. Охорона квартир у м. Києві – це комплекс заходів, які дозволили нам надавати надійні послуги. Відеоспостереження є невід'ємною частиною захисту у приватних будинках, квартирах, площа яких є досить великою.

Перший етап нашої роботи, як говорилося, полягає в аналізі приміщення. Після нього ми надамо вам схему, за якою проводитиметься охорона квартири. У ній ми вкажемо місця, де необхідно встановити камери або датчики руху. Після цього до справи порушать наші технічні фахівці, які налаштують систему таким чином, щоб вона працювала ефективно та без збоїв. Вам нададуть усю необхідну інформацію та врахують побажання. Ми приступаємо до роботи лише після узгодження кожного етапу з клієнтом. Окрім того, ми пропонуємо вам адекватні ціни на послуги.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!