17 June 2020

Безпека в ювелірному магазині забезпечить охоронна компанія

post-image

Ризик крадіжки або крадіжки в ювелірному магазині особливо високий, причому зловмисниками можуть виступати не тільки люди «з вулиці», а й «свої». Тому для забезпечення безпеки потрібно використовувати всі можливі способи - технічні і психологічні. Ефективні методи захисту ґрунтуються не тільки на досягненнях техніки, але і на глибокій обізнаності про прийоми і звички шахраїв.

Запобіжні заходи захисту

Продумувати установку захисних технологій потрібно на самому ранньому етапі з початком ремонту. Проект інтер'єру повинен враховувати оптимальне розміщення систем безпеки без шкоди для привабливого дизайну.

Домогтися цього допомагають спеціальні прийоми:

  • великі дзеркала, які збільшують огляд;
  • велика кількість світла у всіх зонах приміщення;
  • розташування вітрини на добре проглядається місці;
  • установка антивандальних стекол;
  • застосування лазерного обладнання і сучасних систем сигналізації.

Заходи забезпечення безпеки не повинні порушувати комфорт в магазині або заважати клієнтам. Щоб домогтися цього, використовують приховану апаратуру, непомітно встановлені стопори і замки. Охоронець, присутній в приміщенні, не повинен вселяти відвідувачам негативні почуття: страх, агресію, скутість, напруга і т.п. Важливо враховувати, що сам факт його перебування чинить психологічний вплив на клієнтів.

Специфіка захисту ювелірних магазинів

Характерна риса ювелірних прикрас - маленький розмір, через що їх досить легко заховати. Яким би уважним, навченим і кваліфікованим ні персонал, завжди існує так званий людський фактор. Тому технічні засоби контролю в даному випадку є обов'язковими. Для відстеження дрібних металевих товарів найкращим вибором буде радіочастотна або електромагнітна система.

Нічний захист

Нічна охорона магазину має деяку специфіку в порівнянні з денною. Якщо в світлий час доби частина роботи виконують охоронці і співробітники, то вночі їх відсутність сильно збільшує спокусу крадіжки. Система захисту повинна це компенсувати.

На даний момент найбільш надійною вважається позавідомча охорона об'єктів. Спеціальне обладнання та прихована сигналізація дистанційно посилають дані про спробу проникнення через вікна або двері. Отримавши сигнал, оперативна група приїжджає на місце призначення за відрізок часу в 2-7 хвилин.

Позавідомча охорона - це легальна організація, яка тісно співпрацює з органами правопорядку. Її арсенал включає зброю декількох різновидів. Співробітники служби охорони регулярно підвищують кваліфікацію шляхом спеціальних інструктажів і тренувань.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!