05 August 2022

Чим відрізняється охоронна сигналізація від тривожної кнопки

post-image

Існує кілька видів охорони приміщень. До найпопулярніших методів відносять встановлення сигналізації та тривожна кнопка. Ці обидва методи охорони мають попит завдяки тому, що ефективно працюють. Але іноді буває ситуація, коли важко визначитися який вид підійде у нашому випадку. Тому, щоб зробити правильний вибір, давайте розберемося в чому ж відмінність охоронної сигналізації від тривожної кнопки.

Так у чому відмінність?

Тривожна кнопка - це пристрій у вигляді кнопки, пульта або важеля. Пристрій завжди знаходиться далеко від чужих очей і під рукою у персоналу компанії. Кнопка може бути переносною. У разі непередбаченої події співробітник компанії натискає кнопку і сигнал тривоги передається на охоронний пункт. Після отримання сигналу тривоги на місце відразу виїжджає охорона. Щоб надіслати сигнал тривоги, кнопку необхідно активувати. Тому цей пристрій потрібний у денний час.

Охоронна сигналізація є складнішою системою. У приміщенні, що охороняється, встановлюються датчики, які будуть реагувати на рух. Саме тому охоронну сигналізацію найчастіше включають у нічний час, коли в приміщенні нікого бути не повинно. І лише злодії можуть пробратися до закритого приміщення. Після спрацювання датчика сигнал передається на охоронний пункт та виїжджає вбрання.

Переваги сигналізації та тривожної кнопки

Як бачимо, тривожна кнопка та охоронна сигналізація використовуються в різних ситуаціях, але обидві ці системи захисту мають спільні переваги:

  • безперебійна робота системи;
  • висока якість сигналу;
  • можливість миттєвого реагування;
  • високий захист від пошкоджень;
  • 100% ефективність роботи.

Саме завдяки цим плюсам багато компаній встановлюють у себе обидва види тривожної охорони. Особливо актуально це для фінансових установ, які більшою мірою схильні до пограбувань. Встановлення охоронної сигналізації та тривожної кнопки забезпечить захист ваших співробітників та майна.

Компанія Security Group забезпечить охоронні послуги вашої компанії. Також для нових клієнтів перепідключення з іншої охоронної фірми безкоштовно та + один місяць безкоштовно. Телефонуйте до нас прямо зараз!

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!