25 November 2019

Вибір охоронної фірми

post-image

Завдяки послугам безпеки представлених на сучасному ринку присутня можливість ефективного захисту себе і свого бізнесу. Рішення даного питання є різноманітними, на сьогоднішній день даними послугами може скористатися кожен. Однак судити про ефективність можна лише тоді, коли присутні високі показники якості послуг, що надаються охоронних компаній.

Як правильно вибрати охоронну компанію: основні критерії вибору

Спочатку необхідно визначитися, які види охоронних послуг вам необхідні, державні або приватні?

Як показує практика, приватні компанії мають більш підготовлений персонал, в порівнянні з державними. Це пояснюється тим, що в бізнес сфері будь-які недоліки або «людський фактор» можуть привести до втрати доходів всієї організації. Тому власники приватних охоронних компаній займаються якісним підбором персоналу і надають високий сервіс. Державні підприємства отримують платні з держбюджету і часто не дуже відповідально підходять до забезпечення порядку.

Якщо ви потребуєте надійної охорони, а не в наявності охоронця, якісному обладнанні, а не дешевої підробки, тоді, на які критерії необхідно звернути увагу при виборі фірми з надання охоронних послуг?

Відповівши правильно на це питання, можна вибрати охоронну фірму високого рівня, яка в майбутньому буде сприяти забезпеченню охорони вас і вашого майна, або займеться питанням установки професійного відеоспостереження, систем контролю безпеки і т.д. Віддавши перевагу не безпечного охоронному агентству, присутні великі шанси сумних наслідків для вас і вашої компанії.

Головні критерії при виборі охоронної компанії

  1. Кожна охоронна фірма повинна мати ліцензію на надання послуг охорони. Попросивши даний документ, працівники компанії із задоволенням представлять його вам. Деякі фірми розміщують ліцензію на своїх сайтах.
  2. Важливим критерієм є досвід роботи в охоронній сфері та стаж (переважно не менше 3 років).
  3. Перелік і статус охоронюваних об'єктів за час роботи компанії. Присутні відгуки також можуть свідчити про порядність компанії.
  4. Лояльно-реальні показники цінової політики охоронних компаній. Невелика вартість на послуги, що надаються повинна насторожити, в той момент як високі ціни говорять про зрілість компанії, проте не про все інше (наприклад, як).
  5. Реклама також не є знаком якості і надійності. Рекламні послуги - це великі витрати, гроші на які підуть з клієнтів або з персоналу.
  6. У договорах охоронного агентства повинні бути відображені дані про матеріальну відповідальність, це актуально в тому випадку, коли на резерві фірми є активи у вигляді машин, моніторингових центрів, власне обладнаних будівель і так далі.
  7. Обов'язкова наявність страховки про свою відповідальність і ризики в страхових організаціях.
  8. Працівники повинні бути навчені, володіти сертифікатом не нижче третього розряду і мати досвід роботи в силових підрозділах. Вікова категорія охоронців повинна бути приблизно від 25 до 45 років.
  9. У структуру охоронної фірми повинна входити цілодобова чергова частина.
  10. Обов'язкова наявність власного пульта центрального спостереження.
  11. Охоронна компанія повинна брати участь в профільних профспілках або громадських організаціях.
  12. Брати участь у виставках, бути присутнім на круглих столах і т.д.
  13. Персонал повинен брати участь в громадському формуванні з охорони порядку.
  14. Охоронне агентство повинно мати свій фірмовий автотранспорт.
  15. Компанія повинна мати достатню кількість персоналу, який зможе надати оперативну заміну при необхідності.
  16. Власний сайт.
  17. Филиалы, расположенные по другим городам.
  18. Готовность руководителей принимать критику от клиентов и способствовать устранению недостатков охранной компании в незамедлительном порядке.

У разі сумнівів не зайвим буде укладання договору на кілька місяців.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!