01 February 2019

Як вибрати ЧОП: правильний вибір - гарантія надійної охорони

post-image

Види ліцензій приватних охоронних підприємств. Які документи повинні бути у надійного ЧОП?

Чим стабільніша економіка країни, тим вільніше і простіше розвивається малий і середній бізнес. Таким чином, затребуваність ринку охоронних послуг с каждым днем растет. Охранные предприятия очень сильно отличаются друг от друга. Первым и главным фактором различия служит, прежде всего, профессионализм сотрудников организаций, материальное обеспечение и срок работы на рынке предоставляемых услуг. Наличие лицензии и внушительного уставного капитала не является высоким показателем частного охранного агентства как контрагента.

Ліцензія приватних охоронних підприємств ділиться на два типи. З правом здійснення охоронної діяльності та з правом (крім основної діяльності) проводити заходи пов'язані з приватними розслідуваннями.

Які документи потрібні Чопу для роботи?

Підприємство, з яким укладається договір на надання охоронних послуг, повинна мати діючу ліцензію, так як закінчений і непродовження термін дії документа не дає приватному охоронному підприємству ЧОП право укладати договори, пов'язані з цією діяльністю.

Наявність в штаті охоронного підприємства тільки ліцензованих співробітників дає впевненість клієнтові, що такі працівники знавці своєї справи і є кваліфікованими співробітниками компанії.

Організації, які не перший рік здійснюють свою діяльність в такому напрямку, мають власні відділи, які опрацьовують тактику охоронної діяльності, спрямовану на виконання укладених договорів з клієнтами.

Матеріальне забезпечення, власні мобільні групи, створені і обладнані чергові частини - все це грає істотну роль в охоронну діяльність, головним чинником якої є мобільність і оперативність.

Сучасні високі технології дозволяють в електронному вигляді перевірити будь-яку компанію на благонадійність. Рекомендаційні листи також грають дуже важливу роль.

Охоронні підприємства здатні не тільки забезпечувати безпеку фізичних осіб, будівель і споруд, а й супроводжувати різні види вантажів на будь-які відстані.

Наші переваги

Охоронна компанія Security Group має все необхідне для надання своїм клієнтам високоякісного сервісу. Мобільність приватного охоронного підприємства настільки висока, що розташування власних автопарків дозволяє доставляти заступали на чергування наряди в потрібне місце і призначений час.

Обладнані збройові кімнати дозволяють використовувати травматичну зброю за призначенням і без порушення закону.

При укладанні договору з приватним охоронним підприємством Security Group, клієнт може розраховувати на окреме замовлення додаткових послуг, однією з яких є проведення детективних розслідувань. Фінансовий моніторинг підприємств одна з найбільш затребуваних послуг серед підприємств малого та середнього бізнесу.

Охоронне агентство Security Group також пропонує своїм клієнтам зручний онлайн сервіс, за допомогою якого вони можуть більш детально ознайомитися з цікавить їх інформацією про компанії і, при необхідності, задати питання за допомогою зворотного зв'язку.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!