09 February 2021

Коли необхідно вдатися до охорони при транспортуванні грошей та цінностей

post-image

Супроводом грошей і цінних речей в наш час займаються самі різні організації, в їх числі і фінансові та приватні охоронні. Фінансові організації мають в своїх штатах людей і цілі інкасаторські підрозділи, здатні надійно охороняти гроші, але, на відміну від приватних охоронних організацій, працюють за певними стандартами і не виходять за рамки власних інструкцій і правил. Охоронні компанії мають деяку перевагу перед інкасаторами фінансових організацій в плані самостійності прийняття рішень і вибору формату охорони грошових коштів.

Щоб надійно забезпечити охорону перевезених цінностей, необхідно задіяти тільки професіоналів, здатних своєчасно і самовіддано реагувати на виникаючі нештатні ситуації. Таких професійних інкасаторів можуть уявити лише охоронні компанії або приватні охоронні підприємства, які володіють не тільки високопрофесійними кадрами, але відповідними дозволами та повноваженнями, а також і сучасним технічним обладнанням. Співпрацюючи з цими організаціями при охороні перевезених цінностей, ви значно скоротите ймовірність втрати вантажу, що перевозиться.

Чому охорона транспортування грошей так актуальна в нинішній час

Охоронна компанія «Секьюріті Груп» вже не перший рік успішно працює в охоронному бізнесі, співпрацюючи з великими і малими підприємствами, а також приватними особами.

Незважаючи на повсюдне введення електронного обігу грошей, перевезення готівки залишається досить актуальною в нинішній час. В основному, таке перевезення просто необхідна для доставки виручки торговельних підприємств і компаній, що спеціалізуються на сфері послуг, в банківські організації.

Велика кількість замовлень охоронні компанії виконують і для приватних осіб. Такі люди досить часто укладають різні угоди, що супроводжуються передачею і наступним перевезенням великих сум готівки.

Всі перераховані вище варіанти супроводу грошових коштів переслідують одну важливу мету - запобігти пограбуванню. Справа в тому, що у всіх цих випадках залучено велику кількість людей, що беруть участь в угодах або перевезеннях грошей. Інформація про дані перевезеннях може стати доступною злочинцям або використана в злочинних цілях.

У яких випадках необхідно звертатися в охоронні компанії

Самостійне перевезення великих сум завжди супроводжується ризиком їх втратити. Пограбування або крадіжка може трапитися в будь-який момент, але існує і велика ймовірність банальної втрати цієї суми внаслідок великого скупчення людей або погіршення самопочуття. Тому компанія «Секьюріті Груп» рекомендує скористатися професійним супроводом цінностей в таких випадках:

  • Купівля або продаж нерухомості, транспортних засобів, коштовностей, антикваріату і т.д .;
  • Доставка в банківські організації або від них готівки і цінних паперів;
  • Перевезення готівки в різні організації або приватним особам (отримання грошей в борг або закриття такого, різні виплати і багато іншого).

Охоронні компанії спеціалізуються не тільки на супроводі великих сум грошей, скористатися послугами таких організацій можна і для охорони переміщення та інших матеріальних цінностей.

 

Як відбувається супровід перевезення цінностей

Існує кілька видів супроводу цінностей, які об'єднуються в дві основні групи:

  • Безпосередня охорона цінностей;
  • Захист осіб, які здійснюють перевезення, доставку наличностей.

До охорони та супроводу цінностей допускаються тільки фахівці, що мають спеціальну підготовку, необхідні допуски і вміння використання вогнепальної зброї, прекрасну фізичну підготовку і вміння захищати інших осіб. Особлива увага приділяється психологічній підготовці наших співробітників, так як їм необхідно миттєво і адекватно реагувати в нестандартних ситуаціях, вміти виключати потенційні загрози і не допускати загрози життю клієнтам.

При перевезенні цінностей використовується кілька варіантів, в залежності від складності замовлення і цінності вантажу. Охоронці можуть перебувати як в транспортному засобі, що перевозить цінності, так і в автомобілі супроводу. Найнадійнішим методом є комбінована охорона, коли охоронці знаходяться в обох машинах.

При необхідності, можна використовувати і броньований автотранспорт для максимального захисту цінностей.

 

Як розрахувати вартість послуги охорони перевезення цінностей

 

При розрахунку вартості послуг із супроводу цінностей враховуються специфіка операцій та актуальні потреби замовника.

Ціна цих послуг складається з декількох моментів:

  • Метод супроводу або охорони цінностей;
  • Складність, маршрут руху, час доби, кількість часу супроводу, кількість місць заїзду;
  • Кількість охоронюваних людей;
  • Додаткові опції, такі як використання броньованого автотранспорту, додаткові автомобілі супроводу, використання технічних засобів зв'язку і т.д.


Скориставшись послугами охоронної компанії «Секьюріті Груп», ви передасте професіоналам всю відповідальність за збереження вантажу, що перевозиться. Ми сплануємо маршрут руху з урахуванням побажання замовника, гарантуємо своєчасність і збереження ваших цінностей.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!