17 October 2019

Охорона людського життя або послуги охоронця

post-image

З року в рік показники злочинності стають більш високими. Під загрозу в основному потрапляють багаті й відомі особистості, які відчувають загрози з боку недоброзичливців. Питання безпеки власного життя і життя близьких людей на сьогоднішній день є досить серйозним, адже від рук заздрісних людей або злочинців ніхто не хоче постраждати. Саме тому на сьогоднішній день послуга охоронця від ЧОП Security Group володіє незвичайною значимістю.

Послуги охоронця

З кожним разом у багатьох людей все більше виникає потреба в професійний захист і безпеки, яку можуть надати тільки фахівці своєї справи. Уже послуги охоронця не розглядаються, як спосіб проявити свій імідж, а навпаки - є методом ефективної безпеки. Ким є працівники особистої охорони, і якими основними якостями повинні володіти дані особи? Багато людей мають неправильне уявлення про характеристики, якими повинен володіти охоронець. У багатьох ця особистість асоціюється з накачаним і озброєним чоловіком, що володіє різними єдиноборствами. Однак таку думку вкрай неправильне.

Як правильно вибрати охоронця?

Клієнт або під охороною особистість є об'єктом, про захист якого охоронець повинен думати в першу чергу. Деякі клієнти, які більше перебувають під враженням від переглянутих фільмів про охоронця, віддають перевагу максимально збройним співробітникам, що мають здатність відштовхувати натовп. Але дані риси не властиві професійним працівникам ЧОП. Якщо заглибитися в це питання більш детально, то явним фактом є той момент, що навіть при ідеальному удосконалення навичок єдиноборств, не кожен охоронець може прийняти правильне рішення в екстреній ситуації. Тому наявність м'язів і озброєність ще не є гарантом ефективної безпеки. На практиці відомо багато випадків, коли подібного типу співробітники тільки більше погіршували ситуацію своєю поведінкою, провокуючи бійки, тим самим, здаючи високий ризик небезпеки для свого клієнта. Нерідкі також випадки, коли охоронець при наявності вогнепальної зброї не зміг належним чином забезпечити повноцінний захист охоронюваного особі. Застосування зброї є способом забезпечити безпеку, але ніяк не довести ситуацію до вбивства правопорушника. Професійний охоронець повинен бути обізнаний про всі основні пунктах використання зброї і використовувати його строго за призначенням, тверезо оцінюючи ситуацію. У разі невміння правильно поводитися в екстремальних ситуаціях можуть виникнути непередбачені обставини з негативно витікаючими наслідками, як для особи, що охороняється, так і для оточуючих людей.

Ще одним моментом, з яким багато клієнтів віддають перевагу, є грізний зовнішній вигляд і велика маса тіла. Але на практиці ці якості більше необхідні для того, щоб підкреслити свій діловий імідж, але не для того, щоб забезпечити безпеку.

Коли мова йде про безпеку і захист клієнта, то цінуються ті співробітники, які особливо не виділяються надмірно великим статурою, особливо примітною зовнішністю або вище сказаними характеристиками. Професійний охоронець, який забезпечує повноцінний захист клієнта, повинен в першу чергу мати здатність правильно приймати рішення різного роду ситуацій, виконувати свою роботу на високопрофесійному рівні без зайвої суєти і не привертати уваги сторонніх осіб.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!