08 June 2022

Охорона сільгосппідприємств

post-image

Сільгосппідприємства як ніщо інше потребують послуг охоронних компаній. Пов'язано це з тим, що вся робота за рік може бути миттєво знецінена, а весь зібраний урожай викрадено за одну ніч.

При виборі агентства для охорони врожаю необхідно звернути увагу на ті компанії, які вже мають досвід подібної роботи та знають із практики, як захистити сільгосппідприємства та врожай.

Охорона сільськогосподарських підприємств – це один із пріоритетних напрямків. Співробітники компанії мають величезний досвід в охороні садів, полів, елеваторів зерна та дорогої техніки - комбайни, трактори, спецтехніка.

Компанія Security Group займається охороною полів та садів починаючи з етапу посіву. Далі на кожному етапі – дозрівання, збирання, перевезення та зберігання врожаю – також надається кваліфіковані охоронні послуги.

Охоронні послуги сільгосппідприємств на різних етапах

Робота охоронної компанії на сільгосппідприємстві розпочинається з посіву насіння. Вже на цьому етапі необхідно контролювати транспортування та посів зерен.

Далі потрібна постійна охорона врожаю до його остаточного дозрівання.

Наступний етап - контроль збирання врожаю та його транспортування на склад чи елеватор.

Після збирання врожай часто піддається сушінню та зберіганню на складах та відкритих площах. І тут забезпечується безперервна фізична охорона складів.

Наступний етап в охороні врожаю - контроль навантаження та вивантаження врожаю та супровід його під час переміщення на транспорті. Таким чином, ми виключаємо будь-яку можливість розкрадання врожаю на всіх етапах.

Замовити охорону врожаю у Києві та по всій Україні

Для того, щоб замовити послугу з охорони врожаю чи сільгосппідприємств, Ви можете залишити нам заявку на сайті. Також ви можете зателефонувати нам за номером 0 (800) 300-847. Це цілодобовий номер, дзвінки безкоштовні з усіх операторів України.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!