21 July 2022

Охорона автозаправок (АЗС)

post-image

Сьогодні автозаправна станція, це не тільки заправка автомобілів паливом, але найчастіше ще й магазин біля дороги, затишне кафе, мийка та нічне паркування.
Основною особливістю автозаправок (АЗС) є те, що вони розташовані далеко від житлових будівель та інших об'єктів або взагалі далеко від міста і це робить їх більш доступними для спроби пограбування чи розбійного нападу.

Виходячи з цього, охорона автозаправок вимагає особливих заходів щодо безпеки.

Завдання, що виконуються під час охорони АЗС

Охорона автозаправної станції – це насамперед комплекс заходів, що включають організацію постів охорони та чіткого дотримання техніки пожежної безпеки, а також встановлення технічних засобів.

Основним завданням охорони автозаправок АЗС є максимально швидке виявлення спроб протиправних дій чи порушень пожежної безпеки та миттєве реагування на них. До завдань також входять:

  • загальний контроль техніки безпеки
  • здійснення обходу території
  • охорона процесу інкасації
  • контроль громадського порядку.


Організація охорони автозаправних станцій

З метою надання фізичної протидії порушнику або локалізації пожежі виставляються охоронці, які пройшли спеціальну підготовку та мають достатньо спеціальних навичок та умінь правильно оцінити ситуацію та ухвалити швидке та грамотне рішення.
Категорично неправильно використовувати як охоронець оператора АЗС!

Для забезпечення охорони автозаправної станції недостатньо посту фізичної охорони, необхідне застосування та технічних засобів.

Територія автозаправки (АЗС) обладнується системою тривожної сигналізації, що дозволяє викликати допомогу у складі групи швидкого реагування, а також системою відеоспостереження, що сприяє своєчасному виявлення небезпеки та вжити термінових заходів.

При необхідності в окремі приміщення, що потребують охорони, може встановлюватися охоронна сигналізація.

Вартість охорони автозаправки

Так як підхід до охорони заправки комплексний, значить і вартість послуг охорони автозаправки розраховуватиметься індивідуально, залежно від того, скільки планується постів фізичної охорони і в якому режимі вона працюватиме, а яке технічне обладнання буде встановлено на об'єкті.

Тільки професійний підхід до організації охорони заправної станції дозволить мінімізувати витрати на організацію, не на шкоду забезпеченню надійної безпеки об'єкта.
Для отримання більш детальної інформації з охорони автозаправки (АЗС) телефонуйте або надішліть заявку на сайт. Звертайтеся зараз!

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!