14 May 2020

Пультова охорона - надійний захист будинку

post-image

Ефективність пультової охорони визначається високим ступенем безпеки майна в різних приміщеннях. Багато охоронні компанії пропоную дану послугу, посилаючись на її надійність і високі показники ефективності.

Під пультової охороною мається на увазі поєднання технічних пристосувань, людського ресурсу, комплексу технічних і охоронних засобів, системи моніторингу та групи оперативного реагування.

Даний вид охоронної системи володіє універсальністю і стане ідеальним варіантом для квартир, офісних приміщень, магазинів і інших об'єктів. Перераховувати список приміщень, в яких можна встановити пультової охорону, можна до нескінченності. Перевагою даного методу безпеки є відсутність необхідності в придбання дорогих послуг фізичної охорони. Але варто зауважити участь людей в даному способі збереження майна.

Для того щоб познайомитися з усіма перевагами пультової охорони, необхідно зрозуміти, за яким принципом вона працює.

Принцип роботи пультової сигналізації

Установка система сигналізації в приватний будинок, офісне приміщення або будь-який інший об'єкти на увазі під собою настройку тривожного сигналу на охоронний пульт. Це означає, що при спрацьовуванні сигналізації сигнал за допомогою GSM каналів і телефонних ліній сприяє моментальної передачі даних на пульт охорони, де черговим відстежується стан системи в цілодобовому режимі. Тривожний сигнал і некоректна робота пультової сигналізації є терміновим приводом направлення на об'єкт групи швидкого реагування з передачею даних про об'єкт:

  • роз'яснення оптимального маршруту;
  • наявність і кількість виходів в приміщенні;
  • поверховість об'єкта;
  • можливість вибратися через віконну систему і т.д.

За правилами група швидкого реагування прибуває на об'єкт за кілька хвилин (2-7). До пульта охоронного моніторингу також можливе підключення системи пожежної сигналізації, датчиків протікання води і газів.

Якими перевагами і недоліками володіє пультова охорона

Пультової сигналізацію можна охарактеризувати найефективнішим способом збереження майна. До головного плюса даного методу можна віднести моментальне реагування на спрацьовування системи.

Також пультовая система має ряд переваг у вигляді:

  • універсальності;
  • надійності системи безпеки;
  • цілодобового моніторингу роботи пультової охорони;
  • цілодобової технічної підтримки;
  • миттєвої передачі тривожного сигналу на монітор охорони;
  • декількох альтернативних методів передачі тривожного сигналу;
  • постійної готовності групи реагування.

Перераховані вище переваги говорять про те, що для пультової охорони не характерні недоліки. Саме тому багато охоронних компанії рекомендують своїм клієнтам установку пультової сигналізації, як самий надійний і ефективний спосіб.

Замовити пультової охорону і отримати консультацію від наших фахівців, можна зв'язавшись з менеджерами нашої компанії за телефоном, вказаним на сайті.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!