09 April 2020

Поради від Security Group щодо захисту власності

post-image

У сучасному світі, на жаль, на першому місці стоять питання власної безпеки, а також збереження майна. Багато розраховують на правоохоронні органи, сподіваються, що їх такі неприємності обійдуть стороною. За статистикою десятки тисяч людей на рік стають жертвами шахраїв і злодіїв. Найбільш поширеними злочинами є незаконні проникнення сторонніх осіб на приватну територію: в будинку, квартири, дачі, офіси, складські приміщення.

Чи можна захистити своє життя, майно, особисті дані від несанкціонованого доступу? Подбати про це рекомендовано самостійно. В даному питанні неодмінно допоможуть кваліфіковані професіонали нашого охоронного агентства Security Group. Ми маємо багаторічний досвід роботи в даній сфері. Співробітники агентства забезпечать захист нерухомості і особистих речей від зазіхань зловмисників.

Слушні поради щодо захисту особистого майна

Дотримуючись рекомендацій фахівців, можна істотно підвищити безпеку будь-якого об'єкта. Особливу увагу необхідно приділити кількох моментів, таким як:

  • Вікна. Це найбільш незахищена область в будинку. Злочинці найчастіше проникають в житла через віконні прорізи. Убезпечити себе можна за допомогою металевих решіток (зварних, кованих), посилених віконних рам, броньованих склопакетів, противовзломной фурнітури.
  • Двері. Скористатися для входу дверима, на жаль, можуть не тільки гості. Для зниження ризику злому краще вибрати сталеві дверні конструкції від надійних виробників. У більшості випадків встановлюють додаткові двері з кількома замками. На кожних дверях рекомендовано монтувати не менше двох замків, класом не нижче другого. Найбільш надійними є замки третього і четвертого класу. Міжкімнатні двері краще також встановлювати з замковими механізмами.
  • Сейф. Для надійного зберігання цінностей і грошей краще вибрати високоякісний сейф.
  • Охоронна сигналізація. Це сучасний спосіб захисту, який перевірений роками. У той час, коли зловмисник буде зламувати замки, наша служба безпеки оперативно виїде на місце і попереджає несанкціоноване проникнення і розкрадання. Фахівці відправляються на об'єкт, що охороняється після надходження сигналу на центральний пульт.

Дотримуючись цих рекомендацій, ви зможете забезпечити неприступність будь-якого об'єкта.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!