09 July 2019

Вартість послуг охоронця

post-image

У новинах досить часто можна прочитати про медійних особистостях, їх скандалах, сварках. А можливі і більш серйозні ситуації, коли хтось зазіхає на особистий простір, життя бізнесменів, зірок шоу-бізнесу. Щоб все не закінчувалося вкрай сумно, рекомендується скористатися послугами особистого охоронця. Через ситуацію в світі, яка спостерігається в даний час, подібна професія вважається досить поширеною, при цьому небезпечною.

Охоронець повинен відповідати за життя людини, забезпечуючи на різних рівнях складності його збереження.

Особистий охоронець в Києві обов'язково повинен мати аналітичні здібності. Це дає можливість правильно оцінити обстановку, уникати критичних ситуацій, швидко реагувати на непередбачені ситуації. Ще одним важливим умінням повинно бути володіння зброєю, рукопашним боєм.

Як визначитися з охоронцем?

При виборі особистого охоронця важливо розуміти, що єдиною значущою завданням для нього вважається захист особи, що охороняється. Необхідно, щоб в процесі роботи відбувалося тісне співробітництво клієнта зохоронцем. За рахунок цього завдання буде виконуватися якісніше.

При підборі потрібно звертати увагу на такі фактори:

  • Спеціальні курси. Тут враховується проходження занять з підвищення кваліфікації. Сюди можна віднести тактичні навчання, володіння бойовими мистецтвами, зброєю, робота з системами безпеки.
  • Військова підготовка. Охоронні фірми для серйозної роботи повинні підбирати людей, які працювали раніше в правоохоронних органах, пройшли службу в армії.
  • Досвід роботи з відомими особистостями. Знаменитості завжди вибирають кращих, тому якщо у охоронця був досвід роботи з важливими персонами, то це значимий показник.

Вартість послуг особистої охорони в Києві

Оцінюючи вартість роботи охоронців, беруться до уваги:

  • документи, дозволи на носіння зброї;
  • досвід роботи;
  • рівень спортивної, медичної, психологічної підготовки;
  • число змін;
  • вміння керувати транспортним засобом в екстремальних умовах.

Вартість особистого охоронця в Києві в компанії Security Group буде залежати від перерахованих вище факторів. Крім цього, ціна залежить від того, наскільки довго потрібна охорона. Якщо потрібно просто супровід на банкет, захід, тобто замовляється на короткий період, то вартість буде одна, а зовсім інша, при замовленні довгостроковій послуги, там враховується кількість охоронців, встановлюється графік.

Вивчаючи тенденції ринку охоронних послуг, експерти радять при організації особистої охорони вибирати відомі фірми. У перевірених компаніях обов'язково підберуть компетентних фахівців, що підходить спектр послуг.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!