20 October 2018

Технічні засоби для безпеки котеджів

post-image

Охоронні агентства пропонує великий асортимент сучасного обладнання для забезпечення безпеки житла. Охорона котеджу здійснюється інженерно-технічними системами. В першу чергу, фахівці запропонують вам зміцнити прилеглу територію.

Будинок повинен бути оточений надійним і міцним парканом. На огорожі фахівці можуть встановити датчики, які будуть сигналізувати про будь-якому проникнення сторонніх людей на територію ділянки.

За сучасним вимогам безпеки все дерева вздовж паркану повинні бути зрубані, а пні викорчувані. По можливості власникам будинків слід організувати хорошу освітленість вулиці. Вхідні двері повинні бути міцними і важкими, найкраще щоб вони були сталевими і мали два замки. Вікна зміцнюються гратами на першому і другому поверсі. Також необхідно подбати про захист вікон в підвалі і дверей балкона.

У кожному будинку повинен бути правильно розроблений план евакуації. У разі будь-якої позаштатної ситуації у мешканців не залишиться часу для роздумів. Тому слід заздалегідь подумати про можливі шляхи евакуації.

Охоронна сигналізація повинна бути встановлена відповідно до особливостей будови і території. Ринок охоронних пристроїв пропонує великий асортимент сучасних сенсорних датчиків, обладнань і приладів.

Фірма Security Group рекомендує кожному власнику майна, довірити охорону котеджу кваліфікованим співробітникам охоронних структур.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!